Waar kan ik Mounjaro online kopen? Om gewicht te verliezen

0 Comments

Mounjaro

 •   Koop uw medicijnen online
 •   Een medisch voorschrift laten valideren door artsen
 •   Laat het binnen 24 uur bij u thuis bezorgen

Wat betekent Tirzepatide?

Wil je Mounjaro kopen zonder recept in België? Tirzepatide behoort tot de familie van geneesmiddelen die bekend staan als GLP-1 agonisten en wordt gebruikt om obesitas te behandelen. Het belang van deze familie van geneesmiddelen in gewichtsbeheersing kan niet worden overschat. Mensen met een body mass index (BMI) van 30 of meer hebben baat bij het gebruik ervan.

Personen met een BMI hoger dan 27 die gediagnosticeerd zijn met een andere gewichtsgerelateerde medische aandoening kunnen baat hebben bij het gebruik van tirzepatide. Bijvoorbeeld :

 • Hypertensiestoornissen
 • Diabetes remissie
 • Slaapapneu door uitputting
 • Slecht lipidenprofiel

Mounjaro… wat is het?

Mensen met een body mass index (BMI) van 30 of meer kunnen baat hebben bij de behandeling met Mounjaro. Het medicijn tirzepatide wordt geleverd in de vorm van een injecteerbare pen. Eli Lilly is de eigenaar van het geregistreerde handelsmerk voor de Mounjaro pen.

De Mounjaro is ook nuttig voor mensen met een BMI boven de 27 en bij wie gezondheidsproblemen zijn vastgesteld die worden veroorzaakt door hun gewicht. Hier zijn een paar voorbeelden:

 • Diabetes remissie
 • Slecht lipidenprofiel
 • Slaapapneu door uitputting
 • Hypertensie stoornissen

Hoe werkt het precies?

Tirzepatide is het werkzame bestanddeel in Mounjaro. GLP-1 agonisten, zoals tirzepatide, zijn geneesmiddelen die gebruikt worden om diabetes te behandelen. Deze familie van geneesmiddelen wordt uitgescheiden door het spijsverteringsstelsel na een maaltijd en helpt de eetlust onder controle te houden.

Vanwege de gelijkenis met GLP-1, Mounjaro controleert honger en verzadiging. Hierdoor eet je minder en val je af. De positieve effecten van Mounjaro online kopen in België kunnen worden versterkt door een caloriearm dieet.

Is dit product iets voor mij?

Als je zonder succes hebt geprobeerd om af te vallen door te eten en te bewegen, kan Mounjaro kopen zonder recept in België helpen. Echter, andere GLP-1 geneesmiddelen zijn nu op de markt en kunnen worden gekocht. Saxenda, Wegovy en Ozempic zijn slechts enkele voorbeelden.

Als dit het geval is, hoe effectief is het dan?

Je kunt verwachten tussen de 15 en 20% van je oorspronkelijke gewicht te verliezen door Mounjaro pennen te gebruiken om je hongergevoel onder controle te houden.

Dosis

Mounjaro is een pen die als injector kan worden gebruikt. Het wordt eenmaal per week onderhuids toegediend. De injecties vinden meestal plaats in de bovenarm, dij of buik.

Om te beginnen met Mounjaro, neem 2,5 mg eenmaal per week gedurende vier weken. Na de eerste maand wordt de wekelijkse dosis verhoogd met 2,5 mg, tot een maximum van 15 mg.

Als u veertien dagen of langer last heeft van hinderlijke bijwerkingen, vraag uw arts of apotheker dan om de dosis te verhogen.

Alternatieven

Afvallen door een voedzaam dieet te combineren met meer lichaamsbeweging is de aanbevolen en gezondste techniek.

Patiënten kunnen deelnemen aan een gewichtsreductieprogramma van 12 weken met PhenQ. PhenQ heeft meer fitness- en voedingsmiddelen.

Mounjaro is niet het enige GLP-1 geneesmiddel op de markt, er zijn anderen.

Wegovy en Saxenda

Veel mensen worden afgeschrikt door het idee dat ze medicijnen moeten injecteren. Ons bedrijf voor gewichtsreductie levert ook meer conventionele dieetmedicijnen, zoals Orlistat. Deze dosis van 120 mg van het medicijn blokkeert de opname van ongeveer een derde van het vet in je voeding.

Ongewenste effecten

Bijwerkingen van Mounjaro op het spijsverteringsstelsel worden het meest gemeld. Voorbeelden zijn misselijkheid, braken, diarree en constipatie. Na een paar dagen zouden de meeste patiënten zich beter moeten voelen.

De meest voorkomende bijwerkingen zijn:
 • Zwakte of uitputting
 • Duizeligheid
 • Slapeloosheid Blauwe plekken, ongemak of uitslag op de injectieplaats

Waarschuwingen

Mogelijke interacties met geneesmiddelen

Mounjaro kan een wisselwerking hebben met geneesmiddelen zoals :

Geneesmiddelen die worden gebruikt voor de behandeling van diabetes, waaronder sulfonylureum en insuline, GLP-1-receptoragonisten zoals Victoza, en anticoagulantia zoals warfarine.

Naast andere factoren kan Mounjaro

Afhankelijk van de gezondheidstoestand en andere factoren kan het kopen van Mounjaro zonder recept in België zeer riskant zijn.

 • Zwak hart
 • Ten minste 75 jaar oud
 • Ernstige nierziekte
 • Ernstig leverfalen
 • Pancreatitis

Wat is de prijs van Mounjaro in België?

 • Voor 1 pen van Mounjaro is de prijs: 150€
 • Voor 2 Mounjaro pennen is de prijs: 250€
 • Voor 3 Mounjaro pennen is de prijs : 350€
 • Voor 4 Mounjaro pennen, is de prijs : 450€
 • Voor 5 Mounjaro pennen is de prijs : 500€ ( U bespaart 200€ )

Vragen en antwoorden over Tirzepatide

Tirzepatide combineren met het ketogeen dieet

Bij gebruik in combinatie met een ketogeen dieet heeft tirzepatide geen ernstige bijwerkingen. Echter, gezien de variabiliteit van individuele gevallen, is medisch toezicht altijd noodzakelijk om de optimale dosis te bepalen en hypoglykemie te voorkomen.

Wanneer begint tirzepatide te werken?

Na een paar weken behandeling met Tirzepatide melden de meeste patiënten dat ze zich beter voelen en gewicht verliezen. Bij sommige mensen duurt het echter langer dan bij anderen voordat ze een verschil merken, omdat elk lichaam anders reageert.

Tirzepatide als aanvulling op andere medicijnen voor gewichtsvermindering

Tirzepatide moet met voorzichtigheid worden voorgeschreven wanneer het wordt gebruikt in combinatie met andere geneesmiddelen tegen zwaarlijvigheid. Om potentieel gevaarlijke interacties tussen geneesmiddelen te vermijden, is een grondig medisch onderzoek noodzakelijk.

Behandeling van hypertensie met Tirzepatide

Het gebruik van tirzepatide moet nauwlettend in de gaten worden gehouden bij hypertensieve patiënten. De juiste behandeling en dosering kunnen alleen worden bepaald na een grondig individueel medisch onderzoek.

Tirzepatide werd gestaakt na aanzienlijk gewichtsverlies.

Medisch advies dient te worden ingewonnen alvorens te besluiten Tirzepatide te staken als gevolg van aanzienlijk gewichtsverlies. Gewichtstoename na abrupt staken van de behandeling is mogelijk.

Veiligheid van Tirzepatide tijdens zwangerschap en borstvoeding

De veiligheid van tirzepatide tijdens zwangerschap en borstvoeding is niet uitgebreid onderzocht. Een medisch deskundige kan in dit geval het beste worden geraadpleegd, omdat hij de voor- en nadelen kan afwegen.

Behoefte aan een recept voor tirzepatide

Tiresepatide is een geneesmiddel dat alleen op recept verkrijgbaar is. Daarom is het essentieel om een medisch deskundige te raadplegen voordat het gebruik ervan wordt overwogen.

Reactie van de schildklier op tirzepatide

Tirzepatide is in verband gebracht met zeer zeldzame gevallen van bijwerkingen op de schildklier. Het is echter essentieel om, voordat u met tirzepatide begint, eventuele zorgen over de schildklier met uw arts te bespreken.

Potentieel risico op verslaving aan tirzepatide

Tot op heden is er geen bewijs gevonden voor afhankelijkheid van tirzepatide. Desondanks is het essentieel dat u dit geneesmiddel precies inneemt zoals voorgeschreven door uw arts.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *