Trulicity online kopen zonder recept

0 Comments

Trulicity

 •   Koop uw medicijnen online
 •   Een medisch voorschrift laten valideren door artsen
 •   Laat het binnen 24 uur bij u thuis bezorgen

Trulicity kopen zonder recept in België? Trulicity is een krachtige nieuwe behandeling voor mensen met diabetes mellitus type 2, waarvan is aangetoond dat het de bloedsuikerspiegel en het risico op hartaandoeningen vermindert.

Dulaglutide, het actieve ingrediënt in Trulicity, bootst de effecten van het natuurlijke hormoon GLP-1 in het lichaam na om de bloedsuikerspiegel onder controle te houden. Het is een gemakkelijk te gebruiken injecteerbaar product dat eenmaal per week wordt toegediend, waardoor het een goede keuze is voor mensen met een drukke agenda.

Trulicity is verkrijgbaar in 4 verschillende doseringen om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van patiënten op het gebied van bloedsuikerbeheer. Om de bloedsuikerspiegel en het risico op diabetische complicaties te minimaliseren, stimuleert het de alvleesklier om meer insuline te produceren.

Trulicity is een uitstekende optie voor de behandeling van type 2 diabetes mellitus. Het risico op hartaandoeningen wordt verminderd en de bloedsuikerspiegel wordt verlaagd, zoals is aangetoond in klinische onderzoeken. Waarom wachten? Als je echt je gezondheid wilt verbeteren, koop Trulicity dan nu online in België.

In Europa ontwikkelen veel mensen diabetes type 2 zonder het te beseffen. Langetermijncomplicaties van diabetes zijn mogelijk als de ziekte niet goed wordt gediagnosticeerd en beheerd.

Mensen met diabetes hebben moeite om het niveau van glucose (suiker) in hun lichaam onder controle te houden. Dit leidt tot gevaarlijk hoge bloedsuikerwaarden, wat fatale gevolgen kan hebben. Diabetes type 2 is een chronische ziekte die niet kan worden genezen, maar goed kan worden beheerd met een dieet, lichaamsbeweging en medicatie.

Hoe te gebruiken :
 • Als je geen metformine (een ander geneesmiddel dat wordt voorgeschreven bij diabetes) kunt nemen en je bloedsuikerspiegel niet onder controle is met alleen dieet en lichaamsbeweging.
 • Metformine kan, indien nodig, in combinatie met andere diabetesmedicijnen worden ingenomen om een optimale bloedglucoseregeling te bereiken. Deze aanvullende geneesmiddelen kunnen orale en injecteerbare vormen van insuline zijn.

Er zijn vier sterktes van Trulicity:
 • Elke Trulicity voorgevulde pen bevat 0,75 milligram dulaglutide in een oplossing van 0,5 milliliter.
 • Elke Trulicity 1,5 mg voorgevulde pen is gevuld met een 0,5 ml oplossing die 1,5 milligram dulaglutide bevat.
 • Elke Trulicity 3 mg voorgevulde pen is geladen met een 0,5 ml oplossing die 3 milligram dulaglutide bevat.
 • Met Trulicity 4,5 mg krijgt u 4,5 milligram dulaglutide in een 0,5 ml oplossing, reeds verpakt in een wegwerppen.

Hoe te gebruiken

Trulicity : Hoe te gebruiken

Volg altijd de instructies van uw zorgverlener of apotheker bij het online kopen van Trulicity in België. Als je vragen hebt over hoe je dit geneesmiddel moet innemen, vraag het dan aan je arts of apotheker.

 • Voor de behandeling van diabetes kan uw arts eenmaal per week 0,75 mg voorschrijven wanneer Trulicity alleen wordt gegeven of volgens uw specifieke behoeften.
 • Een wekelijkse dosis van 1,5 mg kan door uw arts worden aanbevolen bij gebruik in combinatie met andere diabetesmedicijnen.
 • Uw arts kan besluiten om de dosis eenmaal per week te verhogen naar 3 mg als u geen goede bloedsuikercontrole bereikt.
 • De wekelijkse dosis kan worden verhoogd naar 4,5 mg als een betere bloedsuikercontrole nodig is.

Trulicity 0,75 mg, 1,5 mg, 3 mg of 4,5 mg pennen met wekelijkse dosis. Elke pen kan slechts één dosis bevatten.

U kunt schrijven wanneer u maar wilt, met of zonder maaltijd. Voor zover mogelijk, op dezelfde dag van de week gebruiken. Het markeren van de eerste dag van de week waarop je de eerste dosis van je pen injecteert kan een goede manier zijn om het te onthouden.

Trulicity wordt subcutaan in de buik of het bovenbeen geïnjecteerd. De bovenarm is een gebruikelijke injectieplaats als iemand anders de injectie toedient.

Als je wilt, kun je elke week hetzelfde lichaamsdeel gebruiken. Je moet echter wel een andere plek in dat gebied kiezen voor de injectie.

Als u Trulicity gebruikt naast een sulfonylureum of insuline, is het essentieel dat u uw bloedsuikerspiegel controleert zoals geadviseerd door uw arts, uw apotheker of verpleegkundige.

Lees de bijsluiter voordat u Trulicity zonder recept koopt. “Gebruiksaanwijzing geleverd bij de pen.

Bewaarinstructies

Trulicity veilig opslaan

Dit geneesmiddel moet worden bewaard op een plaats waar kinderen er niet bij kunnen. Na het verstrijken van de houdbaarheidsdatum staat op het etiket van de pen en het doosje een vervaldatum vermeld waarna het geneesmiddel niet meer gebruikt mag worden. De uiterste gebruiksdatum is de laatste dag van de maand.

Bewaar het medicijn koud (tussen 2 en 8 graden Celsius) voor een optimale houdbaarheid. Rustig bewaren. Bewaar het geneesmiddel uit de buurt van licht in de originele verpakking.

Bewaren bij kamertemperatuur (niet hoger dan 30 graden Celsius)Trulicity is maximaal 14 dagen vers houdbaar. Als het geneesmiddel er troebel uitziet, verkleurd is of deeltjes bevat, gebruik de pen of het geneesmiddel dan niet.

Geneesmiddelen mogen niet in de vuilnisbak of in de gootsteen worden gegooid. Raadpleeg de instructies van je apotheek om verlopen medicijnen op de juiste manier weg te gooien. Het ecosysteem heeft baat bij deze voorzorgsmaatregelen.

Tekenen van diabetes type 2

Diabetes type 2 wordt gekenmerkt door een langzaam begin van symptomen die in de vroege stadia van de ziekte te subtiel kunnen zijn om vast te stellen. Nadat de symptomen verschijnen, kun je het volgende ervaren:

 • Droge mond
 • Abnormaal laag lichaamsgewicht
 • Vermoeidheid
 • Urineweginfecties Frequent urineren
 • Wonden die er te lang over doen om te genezen
 • Toegenomen honger
 • Duizeligheid
 • Verminderd gezichtsvermogen
 • Gevoelloosheid of tintelingen van de ledematen

Behandeling van diabetes type 2 met truliciteit

De generieke term voor dit geneesmiddel is dulaglutide, terwijl de merknaam Trulicity is. Dulaglutide is een geneesmiddel zonder insuline dat wordt gebruikt als een dieet en lichaamsbeweging niet voldoende zijn om de bloedsuikerspiegel onder controle te houden.

Het behoort tot een familie van geneesmiddelen die GLP-1 receptoragonisten worden genoemd. Het resultaat is een verlaging van de glykemie en een toename van de insulinesynthese door het lichaam. Volgens sommige onderzoeken kan het ook helpen om het cholesterolgehalte en de bloeddruk te verlagen.

Na de eerste injectie met Trulicity zou je een daling van je bloedsuikerspiegel moeten merken. Het kan tot 5 weken duren voordat je een verschil merkt in je bloedsuikerspiegel. Na drie tot zes maanden behandeling zou je het volledige therapeutische effect moeten voelen.

Bijwerkingen van Trulicity

Trulicity kopen zonder recept in België kan bijwerkingen veroorzaken, maar niet bij alle patiënten. De meest gemelde bijwerkingen zijn

 • Constipatie en diarree
 • Maagpijn
 • Constipatie
 • Sufheid
 • Buikpijn
Behandeling van diabetes: Trulicity vs. andere opties

Trulicity wordt, in tegenstelling tot veel andere diabetesmedicijnen, als wekelijkse injectie gegeven. Een van de voordelen van Trulicity is dat het helpt om het hongergevoel te verminderen. Trulicity online kopen vergroot de kans op gewichtsverlies voor diabetici in combinatie met een gezonde levensstijl.

Onze partnerapotheek biedt veel opties voor het beheren van diabetes en bloedsuiker, waaronder het populaire geneesmiddel Trulicity. Voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen uw diabetes type 2 onder controle te houden, kunt u contact met ons opnemen of onze website bezoeken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *